Отзиви


От Мария

За Олга. Благодаря ти, че ми даде точно това, от което имах нужда: подкрепа, разбиране, търпение, професионализъм.

Днес нашия Любчо става на 5 месеца и искам да използвам и този повод да ти благодаря за цялата ти помощ връзката ни с него да е така правилна и силна, той да е здрав и аз да се възстановя толкова бързо и безболезнено! Безкрайно съм ти благодарна, че успях да си докажа, че мога да родя и без „помощ“ и притискане, че времето е изтекло. Беше изключително професионална и за мен ти води моето раждане!

 

 

 

 

 

 

От Румяна

Тя се появи в ранни зори в деня на вярата, надеждата и любовта – 17-ти септември. Една душа от Кръста на Райската градина измина геройски трудния път към белия свят и се превърна в още една мечта на Бог – моята дъщеря, принцеса Жозефин:) Тя е моя триумф, моето просветление и гравитация. С нея Животът и Любовта завинаги се настаниха в душата ми. Водеше ме мъдро през всичките ни приключения, научи ме на благодарност за всеки миг, дори най-трудния. Сърцето ми е изпълнено с признателност и благодарност към всички любими мои жени, които бяха до мен и ме подкрепяха по този нелек за мен път на това велико Тайнство на кръвта, когато Майката и Жената се раждат. И с огромна и най-специална благодарност къмОлга Дукат – традиционен акушер и дула, която направи възможна мечтата ми за напълно естествено раждане, която ми даваше толкова знания, сила и увереност през всичките месеци и в онези дълги часове….

 

От Мария

С цялото си сърце и с всичко в нас искаме да благодарим на най-милата, прекрасна, всеотдайна, спокойна и усмихната дула Олга Дукат! Нека Бог да те благославя със сили, мъдрост, радост и любов, с които все така да продължаваш да вършиш по пътя на прекрасното призвание, което си избрала, което дава толкова много на бъдещите майки, че не може да бъде описано с думи, а може само да бъде изживяно! Аз не само вярвам, но съм и сигурна, че това, което правиш не е просто една професия, а е нещо, което, ако нямаш сърцето, разума, търпението и мъдростта – няма как да имаш силите да го издръжиш! Благодарим ти още веднъж за цялото внимание, информация и подкрепа и нека по пътя ти от тук нататък да има все толкова щастливи и благодарни майки с бебета!

П.с. Снимката е минути след раждането и вярвам, че всяка една майка може да изглежда така и толкова щастлива точно тогава!

Обичам те!

 

От Кристина

Хиляди благодарности на на най-невероятната, милата и всеотдайна дула Олга, която с нейната работа показва една друга страна на бременността, раждането и отглеждането на най-важното и свято в живота на човек – ДЕТЕТО. Благодаря за това, че беше до мен в най-важния миг, за това, че ми показа колко сила и смелост има в мен, за да имам, колкото можеше едно прекрасно естествено раждане. Всяка жена, която ражда с теб е щастливка и горда от себе си какво е постигнала!

 

 

 

 

 

 

 

От Таня

 

От Йоанна

От Цветемира и Райчо (картичка по случай деня на родилната помощ):

 

 

От Ралица (част от дебат за дулите във Фейсбук): Тъй като неколкократно попитахте за заплащането, ще Ви отговоря. То беше символично. А подкрепата, която получих преди и по време на раждането и която продължавам да получавам и сега при отглеждането на детето ми – огромна! Тази подкрепа (емоционална, морална и всякаква друга) едва ли може да бъде околичествена и измерена в парични средства. Но ако това все пак бъде направено, предполагам, че няма да ми стигнат всичките пари на света за да се отплатя.

 

От Любка:

 

От Гергана:

Подкрепата, която ми беше,

Топлината, която излъчи,

Любовта, която сподели,

Надеждата, която ми вдъхна,

И светлинката, която донесе,

В такъв съкровен и все пак тежък момент :-)

Не могат да бъдат оценени

По никакъв друг начин, освен безценни!

На 6.07, свещената дата, когато Лио се роди,

Ние се превърнахме в по-силни жени и майки

С повече вяра и надежда в естественото раждане!