Бъдещи майки, добре дошли в клуба!


 

Клуб „Бъдещи майки“ стартира новия сезон! Бременността е период изпълнен както с много радост, така и с много притеснения и съмнения. Бъдещите майки имат множество въпроси и се нуждаят от подкрепа, общуване със съмишленици и обмяна на опит. В клуб „Бъдещи майки“ всяка седмица организираме срещи на различни теми, като освен да ви предоставим актуална информация по въпросите, свързани с бременността и раждането, бихме искали да ви дадем възможност да сформирате вашата група за подкрепа, където да общувате и споделяте. Надявам се, че нашият клуб ще се разраства. Всички бъдещи майки са добре дошли, както предложения за теми, които да обсъдим 🙂

 

Стартираме новия сезон с интересната тема – „Как се виждам АЗ САМАТА като бременна?“

 

– Какво е бременността – убежище на „аза” или мисия, която „азът” на жената трябва да изпълни?

 

– Какви емоции, преживявания и чувства могат да се появят през трите триместъра на бременността? Защо са важни те и как да се справим с тях?

 

– Как можем да стимулираме и изострим сетивата си, за да бъдем в синхрон с нашето тяло по време за раждането?

 

– Прилагане на проективен тест – „ Моето бебе и аз”.

 

Водеща: Десислава Грандева, магистър-психолог. Планираме това да е първата среща от поредицата срещи с Деси.

 

Ще ви очакваме на 18 септември (сряда), от 18.30, в център ”Естествени идеи”.

 

Цена: 7 лева, за семейство 10 лева.

 

Срещите се провеждат в сряда от 18:30 до 20:00, в Център „Естествени идеи“, ул.Московска 27Б, ет.2, ап.4. Темите се обявяват предварително. Водещи на срещите са дулите към European Perinatal School и интересни външни лектори. Регистрирайте се с писмо на info@estestveni-idei.com, на страницата на Естествени идеи във Фейсбук или на телефон 0899991264.

 

 

Дргото ни ново предложение към вас е Пилатес за бременни

 

Заниманията ще стартират на 20 септември от 10:00 в Център „Естествени идеи“. Първото занимание е безплатно! Сутрешната група ще се провежда всеки петък от 10:00, а вечерната група – всеки вторник от 18:30.

 

За да си осигурите добро здраве по време на бременността са необходими здравословна храна и умерени упражнения. „Пилатес за бременни” може да помогне за намаляване на някои от неразположенията на бременността, като болки в гърба, запек, умора и отоци. Самочувствието на жената, енергийното и ниво и възприятието за самата себе си също могат да се подобрят с помощта на двигателните упражнения. Жената, която спортува преди бременността си не трябва да спира, когато забременее.

 

„Пилатес за бременни” ще Ви помогне да намалите някои неудобства на бременността и да подготвите Вашето тяло за раждането и бързо възстановяване след това.

 

– Упражненията ще Ви помогнат по-лесно да се справите с дискомфорта във вашето състояние, както и по-лесно да понесете самото раждане.

 

– По-лесно ще се върнете във форма и ще възстановите нормалното си тегло след раждането.

 

– По-бързо раждане

 

– По-лесна и по-здравословна за Вас и Вашето дете бременност.

 

– Упражненията подобряват тонуса на мускулите Ви, засилват вашата издръжливост.

 

Жените, които тренират постоянно по време на бременността си са по-добре подготвени за физическия стрес при самото раждане.

 

Класът се ръководи от Тереза Кирилова (www.facebook.com/pilatesteresa), която е с многогодишен опит в Пилатес и Гимнастика за различни възрасти. Със спортно образование в областта, международен сертификат и участия в европейски семинари и тренинги по програма за Пилатес за бременни.

 

Цена: единично посещение: 10лв., карта за 8 посещения: 65 лв.

 

За повече информация и записвания ни пишете на: info@estestveni-idei.com или се обадете на телефон: 02 986 61 80.


Снимка: Косе Босе


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *