За акушерки, дули, бъдещи и настоящи родители 1


 

 

Това е програмата на събитията, които ще се състоят през май по случай Световната седмица на раждането и посещението на Мери Шварц и Теа Ван Тъйл в България:

 

Обучение за дули на 12 и 13 май в Център Естествени идеи


Обучението ще се проведе под формата на двудневен курс, който включва базисните знания и умения, които всяка дула трябва да притежава. Този курс е част от програмата на сертификация на дули към European Perinatal School – какви са другите стъпки за сертификация можете да прочетете тук.  Фейсбук събитие.

 

Цената за акушерки е редуцирана – моля свържете се с мен за повече информация.


Една от вас ще спечели безплатно посещение на курса за дули! Как? Много е лесно! 🙂 Само споделете на стената си този линк http://doula.bg/2012/04/10/doula-training-may2012/ и това съобщение. Победителката ще бъде изтеглена чрез жребий сред всички, които са го споделили. На 9 май ще публикуваме коя е тя.

 

Семинар за водно и активно естествено раждане за професионалисти

 

Семинарът е насочен към медицинските специалисти. Програмата на семинара включва следните теми:

 

– Предимства и особености на водното раждане

– Селекция на риска – кои жени могат да родят във вода

– Необходимо оборудване за водно раждане

– Водене на раждането в различни пози във и извън водата

– Грижи за бебето при водно раждане

– Въпроси и отговори

 

Семинарът ще се проведе на 14 май, понеделник, в офиса на Естествени идеи, с продължителност от 9:00 до 16:00 с обедна почивка от 12:00 до 13:00 Цената за участие е 35 лв. Само с предварителна регистрация на info@estestveni-idei.com или на тел. 0899 991 264, 0895 552 662

 

Презентация и дискусия с Мери Шварц за акушерки

 

Ще говорим за различните модели на акушерска грижа и ролята на акушерките в различните държави по света – тяхната роля, права, задължения, законови разпоредби и други въпроси, които ви вълнуват.

 

Срещата ще се състои на 17 май (четвъртък) от 13:00 до 15:00 в АГ болница д-р Щерев, Вход свободен, предварително записване на i.todorov@ivf-bg.com или на телефон 02 920 09 01 вътрешен 231.

 

– Дискусия за раждането с Мери Шварц за бъдещи и настоящи майки

 

Срещата ще бъде отворена за всеки, на който му предстои раждане или вече е отминало, но са останали отворени въпроси, или за който иска просто да се докосне до опита на „Запада“ 🙂 в родилните практики.

 

Срещата ще се състои на 17 май, четвъртък от 18:30. За участие пишете на info@estestveni-idei.com или се обадете на 0899  991 264, 0895 552 662 цената за участие е 10 лв.

 

Уебинар с Мери Шварц на тема „Естественото раждане – митове и реалност“


За всички, които по една или друга причина не могат да посетят събитията на живо, предлагаме и тази он лайн възможност. Ще обсъдим следните въпроси:

 

– Страшно ли е естественото раждане?

– Акушерски интервенции – митове и реалност

– Домашното раждане в Холандия – митове и реалност

– Предвидено е специално време само за вашите въпроси

 

Уебинарът ще се проведе в сайта wiziq.com на 15 май, вторник от 18:30. Ще ви бъдат необходими компютър, интернет и слушалки/колонки. Записването е по е-мейл info@estestveni-idei.com или на телефон 0899 991 264. Цената е 10 лв. След заплащането на цената на уебинара, ще получите е-мейл с подробни инструкции за регистрация.

 

Плащането може да се извърши по следните начини:

 

– В брой в Център „Естествени идеи“ на ул. Московска 27Б, ет.2, всеки делничен ден от 9:00 до 18:00

 

– По банка

ПроКредит Банк (България):

SWIFT код PRCBBGSF

Естествени Идеи ООД

Сметка:IBAN: BG81PRCB92301028872310 BGN

 

В основанието за плащане моля пишете събитието, което искате да посетите и двете си имена.

 

Очакваме ви! :-)

 


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One thought on “За акушерки, дули, бъдещи и настоящи родители

  • Анелия

    Здравейте, възнамерявам да раждам вкъщи, но до тогава има доста време. Отчаяно се опитвам да открия акушерка, която да следи бременността ми и да ми дава напътствия. Не желая да се подлагам на ненужни и недоказано безопасни ултразвукови изследвания, предпочитам жена с опит да следи дали всичко с нас е наред. Бихте ли могли да ми препоръчате някой в София?
    Благодаря предварително!