Такъв е животът – да бъдеш родител


Днес  УНИЦЕФ,  bTV и „Суперновамедия” официално представиха новия сезон на документалното реалити „Такъв е животът – Да бъдеш родител“. Имах удоволствието да съм герой в предаването и в него ще можете да проследите историята на моето трето раждане.  Поредицата стартира на 7 януари и ще се излъчва всяка събота от 15 ч., само по bTV. Има 12 серии, като аз се появявам в епизод 4.

 

За разлика от първия сезон на предаването „Такъв е животът – Шейново“, този път се засягат различни проблеми на родителите и децата от раждането до първите стъпки в училище и се проследяват историите на семейства от различни краища на страната.

 

Предаването е част от работата на  УНИЦЕФ в подкрепа на ранното детско развитие и проекта „Да пораснем заедно“. „Отговорността за отглеждането на децата е на родителите, но това е споделена отговорност на цялото общество. Именно затова, родителите имат нужда от подкрепата на всички нас, но преди всичко на държавата, за да могат да осигурят най-добра грижа за своите деца.“, сподели днес Вера Рангелова, консултант „Ранно детско развитие“, УНИЦЕФ България.

 

За мен лично да участвам в предаването беше и удоволствие и чест и предизвикателство. Не е лесно да споделиш толкова лични, съкровени неща за себе си и семейството пред толкова широка аудитория.  Трудно беше да се реша, трудно беше да убедя и съпруга си. Но прецених, че някои проблеми могат да се решат само ако се говори на висок глас за тях. Не се съмнявам в успеха на предаването и вярвам, че ще има положителен социален ефект.

 

Повече можете да прочетете на сайта на УНИЦЕФ.

На снимката съм с Милена Будинова, продуцента на предаването, която е родила вкъщи в Холандия. 🙂

 

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *