Медии, медии, медии… 3


Мисля, че когато става дума за популяризиране на една напълно нова за държавата идея (в случая професията дула) трябва да се използват всички възможни средства. Все още има много хора в България, които никога не са чували думата „дула“ и напоследък усилено се опитвам да поправя това 🙂

 

В понеделник, 31 октомври гостувах в предаването „Денят отблизо“ с Мира Добрева по БНТ. Вече можете да гледате предаването на запис, като последвате линка. Моето участие започва след дискусията „За и против кърменето“, която също може да ви е интересна, макар че за мен самата формулировка беше абсурдна, както и някои от коментарите. Но пък моето участие мисля, мина добре и ми беше много приятно.

 

В сряда, 2 ноември, можете да прочетете интервю с мен във вестник „Дневен Труд“.

 

Ето и няколко медийни участия от октомври:

 

Репортаж за професията дула в „Здравей, България“ по Нова телевизия

 

„Дула дава кураж на родилката“ – статия във вестник Стандарт, 20 октомври 2011


 

Дългата разходка с Олга Дукат, интервю за Програмата, октомври 2011

 

И това не е всичко 🙂 На 11 ноември съвместно с Мери Шварц и АГ болница Свети Лазар организираме пресконференция, на която ще представим най-новите си проекти.

 

А след Нова година ще можете да проследите моята история в проекта Такъв е животът – да бъдеш родител“ на БТВ.

 

Участието в медиите, освен очевидните ползи, крие и някои предизвикателства, защото почти във всяка публикация излизат някои неточности (н-р „движение Естествени идеи“ и др.), но пък така се уча да формулирам максимално ясно това, което искам да кажа. 🙂 Досега всички медии са много добронамерени към мен и съм им благодарна за предоставените възможности.

 


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 thoughts on “Медии, медии, медии…