Активности през октомври 4


Както много от вас вече знаят, за известно време няма да предлагам услугите си на дула, защото съм много заета с подготовката за едно голямо събитие – моето трето раждане 🙂 Очертава се обаче следващите два месеца да бъдат много наситени със събития и ще се радвам да се срещаме с вас по различни поводи:

 

На 8 октомври ще говоря за професията дула на Форум Родителство на Горичка. Много съм поласкана от тази покана и се вълнувам, защото със сигурност форумът ще бъде не по-малко интересен и не по-малко посещаван от минала година. В блога на Горичка можете да намерите повече информация за събитието, а тук ще видите представянето ми.

 

На 9 октомври старираме новия курс за подготовка за естествено раждане в АГ болница Щерев.

 

На 25 октомври от 10:00 ще гостувам в безплатното училище за родители в Mall-а в град Пловдив и ще водя лекция-дискусия на тема „Грижи за бебето: Пелени за многократна употреба”.

 

На 29 октомври ще започне последният за тази година курс „Информиран избор за раждането“. Имаме само 5 свободни места и наистина побързайте, ако смятате да се запишете!

 

А през ноември… През ноември ще има наистина много, много изненади. Програмата на посещението на Мери Шварц в България вече е готова и ще бъде публикувана всеки момент. Включени са обучения за акушерки в София, Варна и Велико Търново, както и курс за дули, специален семинар по Ребозо масаж и много други! Така че мога да ви кажа само едно – следете сайта, за да не изпуснете! 🙂

 

 

 

 


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 thoughts on “Активности през октомври