Безплатен уебинар „Подкрепа от дула за прекрасно раждане“ 4


Между 5 и 12 септември се отбелязва Empowered Birth Awareness Week – седмица, посветена на раждането и женската сила. Вдъхновяващото послание на организаторите звучи така „Това е покана да се присъедините към нас, да празнуваме заедно и да споделим със света истината за раждането! Факта, че то може да бъде нещо повече, нещо неописуемо, нещо прекрасно! Да бъдеш жена е достатъчно!“


Ще се включа в отпразнуването на седмицата, като организирам безплатен уебинар на тема „Подкрепа от дула за прекрасно раждане“. Защото наистина, да бъдеш жена е достатъчно, но понякога именно подкрепата на някой, който вярва в твоята женска сила, е малкото, което е нужно, за да се превърне раждането в наистина незабравимо и прекрасно преживяване.

 

Ако искате да се подготвите за раждането, да научите повече за вашите опции и да разберете как би могла да ви помогне дулата, този уебинар е точно за вас.

 

Програмата на уебинара ще включва:

 

– Професията дула и защо е важна

– Какво прави дулата?

– За вас ли е раждането с дула?

– Как да изберете дула?

– Бащата и дулата

– Дулата и медицинския персонал

– Раждане с дула в България – къде и как?

 

Уебинарът ще се състои на 7 септември (сряда) от 20:00. За участие ви е нужен компютър, интернет връзка и слушалки/колонки. Ако желаете да се включите, регистрирайте се тук!

 

Инструкция за регистрация

1. Отидете на сайта http://www.wiziq.com/Register.aspx

2. Въведете данните, като мобилния телефон НЕ Е задължителен

3. Кликнете  върху „Create My Account“

4. Отидете на линка http://www.wiziq.com/online-class/604488-подкрепа-от-дула-за-прекрасно-раждане

5. Кликнете върху зеленото копче  „Join Class“

6. На 7 септември елате 10-15 минути преди началото за да имате време да спокойно да се присъедините към уебинара.

Ако имате някакви проблеми с регистрацията – моля ви да ми пишете на oducat@gmail.com. Ще се опитам веднага да ви помогна.


А сега се насладете на това прекрасно видео и нека заедно да разпространим положителния пример за женската сила. Включете се и вие в отпразнуването на Empowered Birth Awareness Week като организирате събитие или просто разпространите тази информaция. Повече ще научите на http://www.birthpower.us/

 


 

 

 


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 thoughts on “Безплатен уебинар „Подкрепа от дула за прекрасно раждане“

  • Lina Ivanova

    готово, малко като индианец докато се регна, но всичко е ок 🙂 сега остава да не забравя, едно напомняне по мейл ще има ли за такива като мен?

  • Mimi

    Оля, момичета,
    Извинявам се, че така изчезнах от уебинара, но програмата изведнъж ме изхвърли! Може би времето е изтекло? Както и да е, пожелавам на всички прекрасно раждане! Много ми беше приятно и се надявам да бъда полезна с нещо, абсолютно съм ЗА обмяна на опит с Белгия, моят опит за сега е много скромен, но все пак го има и ще се натрупва (Оля, ще поддържаме връзка!). Уебинарът определено ми хареса, но би било хубаво да се привлекат някак си повече хора, които не знаят нищо по този въпрос. Останах с впечатлението, че повечето (или всички), които взехме участие, вече сме ги чували тези неща, а те са полезни предимно на хора, които все още не знаят нищо за естественото раждане и приемат рутината в болниците като даденост. Мисля, че те би трябвало да са основната целева група :), но признавам, че незнам как да се привлече вниманието им. Поздрави на всички и прекрасна вечер!